Відбулось засідання комісії з питань забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців

  28 листопада 2016 року під головуванням першого заступника голови Томашпільської районної державної адміністрації Ставнійчука В. А. відбулося засідання комісії «з питань забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів  I – II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов» (далі – комісія), на якій розглядалось питання про виділення коштів сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції Гаврилюка Ігоря Володимировича для придбання житла.
  На комісію запрошенні Гаврилюк В.С. (батько загиблого учасника антитерористичної операції) та Балдинюк В.В. - секретар Томашпільської селищної ради.
  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I – II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов», доручення голови обласної державної адміністрації від 5 листопада 2016 року № 01.01-11/7280 «Про створення комісії з питань  забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I – II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов» та розпорядження голови районної державної адміністрації від 8 листопада 2016 року № 356 « Про створення комісії з питань  забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I – II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов», комісія вирішила виділити кошти сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції Гаврилюка Ігоря Володимировича для придбання житла в сумі 536, 672 грн. (п’ятсот тридцять шість тисяч шістсот сімдесят дві гривні). 
 
Спеціаліст сектору цивільного захисту, 
оборонної роботи та взаємодії 
з правоохоронними органами                                  Г.М. Тіхомірова
 
Всі новини