Перемога в ХІV обласному дитячо - юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги»

  В сьогоднішній час  велика увага звертається на військово - патріотичне виховання молоді, де надзвичайно важливим є формування у дітей та учнівської молоді відчуття приналежності до України, особистої відповідальності за долю держави та українського народу.  
 12 жовтня 2016 року вихованці Томашпільського  Будинку дитячої творчості : фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька», ансамбль танцю «Шарм», ансамбль танцю «Веселка» разом із вихованцями відділення рукопашного бою «Альтаїр» РДЮСШ, взяли участь у ХІV обласному дитячо - юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги», який проводиться із метою виховання у дітей та молоді патріотизму , любові до своєї рідної України , поваги до історії   та героїчного минулого нашого народу.
  В номінації «Вокальні ансамблі» фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька» зайняв  І місце, представивши на розгляд журі дві автентичні пісні «Як збирався я на війноньку», «Козацька стройова» записані від відомої фольклористки, нашої землячки із села Стіна - Зої Чорної .
  В номінації «Хореографія» ансамбль танцю «Шарм», «Веселка»  та вихованці відділення рукопашного бою «Альтаїр» зайняли ІІ місце із танцювальною композицією «Єднаймось, браття українці».
  За підтримки Томашпільської районної державної адміністрації маємо честь взяти участь у ХVІІ Всеукраїнському дитячо - юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги» , який відбудеться   4 - 5  листопада   2016 року в місті Львів . 
 
 
 
 
 
Всі новини