Двомісячник з благоустрою триває

  Відділ розвитку інфраструктури та житлово – комунального господарства райдержадміністрації повідомляє про те, що з 01 березня по 30 квітня 2016р. на території району проходить двомісячник з благоустрою населених пунктів, 
  Від початку проведення двомісячника з благоустрою в Томашпільському районі станом на 01.04.2016 року в даних заходах прийняли участь близько 2000 ( двох тисяч осіб ), а саме: учні, державні службовці, громадяни які перебувають на обліку в центрі зайнятості та інша не байдужа громадськість яка приймає активну участь у роботі по упорядкуванню населених пунктів.
  Під час проведення двомісячника з благоустрою сільськими та селищними радами, установами та організаціями були упорядковані газони та квітники, парки та сквери, пам’ятники, братські могили, кладовища, проводяться заходи по упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану житлових будинків та прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, упорядкування вулиць, доріг та придорожніх смуг, проводяться  очистки берегів річок, ставків від сміття, виявляються та ліквідовуються стихійних сміттєзвалища, на даний час вивезено близько 400 м³ сміття, проводиться висадження дерев та кущів.
  Роботи по проведенні двомісячника та санітарної очистки територій населених пунктів в районі продовжуються. Сільськими та селищними радами  підприємствами, установами, організаціями,  продовжувати роботи по приведення в належний стан населених пунктів району, та упорядкування придорожніх лісосмух поза населеними пунктами. 
 
Начальник відділу
розвитку  інфраструктури  та   ЖКГ РДА    О. М. Погоріло
 
  
Всі новини