Діти учасників АТО з району здійснили «Подорож у дитячий світ»

  Вчора, 8 грудня, в рамках благодійної акції «Подорож у дитячий світ», яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія за участі бізнесмена й мецената Сергія Капусти, розважальний центр «Ігроманія» приймав дітей із Томашпільського району.
 
  «Ми зібрали для участі у благодійній акції «Подорож у дитячий світ» 48 дітей різних вікових категорій – від першого до дев’ятого класу з усього району, але усіх їх об’єднує одне – це діти учасників антитерористичної операції, батьки яких демобілізовані , або зараз перебувають у зоні АТО»,- коментує Вікторія Стасюк, заступник директора з виховної роботи Яланецької загальноосвітньої школи, яка супроводжує групу.- Найбільше дітей із Вапнярки, Антонівки, Стіни, Високого, Пилипів –Борівських.
 
  Від імені педагогів, батьків та дітей, що беруть участь в акції, Вікторія Стасюк висловила щиру вдячність організаторам «Подорожі у дитячий світ» за надану дітям такої вразливої категорії можливість поринути у світ безтурботного дитинства та насолодитись перевагами «Ігроманії».
 
  Школярі із Томашпільського району грали у боулінг, катались на роликах, стрибали на батуті, а також змагались у різноманітних настільних іграх. До послуг наймолодших гостей були готові іграшкові «транспортні засоби», каруселі, «басейн» із кольоровими кульками.
 
  Після ігор та розваг маленькі гості «Ігроманії» пригощались піцою , соком та картоплею - фрі.
 
  На завершення подорожі до країни дитинства гості із Томашпільського району відвідали Подільський зоопарк.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини