Відбулися урочистості до Дня місцевого самоврядування

  В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.
  Сьогодні у  районному будинку культури відбулися урочистості, на які зібралися сільські, селищні голови, депутати районної та селищних рад, секретарі, землевпорядники сільських, селищних рад, окремі керівники підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, представники громадськості.
  Усіх присутніх з професійним святом привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук та голова районної ради Дмитро Коритчук, які у своїх виступах  наголосили на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, висловили сільським та  селищним головам, депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, побажали всім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів. Також керівництво району привітали присутніх у залі волонтерів зі святом, яке вони святкували 5 грудня, подякували їм за патріотизм і мужність, самопожертву заради нашої неньки України.
 За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук та голова районної ради Дмитро Коритчук вручили квіти та нагородили Почесними грамотами та оголосили Подяки районної державної адміністрації та районної ради сільським, селищним головам, секретарям, депутатам та представникам виконавчих апаратів Томашпільськоїї районної ради, сільських, селищних рад.
  Відзначили Грамотами за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування і вагомий, внесок у розвиток територіальної громади Томашпільщини колишніх працівників місцевого самоврядування.
  Після урочистої частини відбувся святковий концерт -  своїми піснями порадували присутніх працівники районного будинку культури.
 
 
Всі новини