Привітання з Днем підприємця України

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. У  цей день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, людей, які не тільки взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари, надають послуги, наповнюють бюджет держави. 
Упевнений, що такі працездатні й наполегливі люди, як ви, зможуть зробити процвітаючою й успішною нашу країну!
Особливі слова подяки адресую підприємцям-волонтерам, які з перших днів військових дій в Україні проводять велику організаторську роботу щодо підтримки Української Армії, вирішують проблеми забезпечення наших воїнів-земляків засобами захисту, продуктами харчування та іншими необхідними речами.
Щиро бажаю успіху вашому бізнесу, реалізації ваших ідей і проектів, нескінченної ділової енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів, невичерпного потоку клієнтів і подальшого процвітання! Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю.
 
Голова районної державної адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини