Виховний захід «Здоров’я – найдорожчий скарб»

В Раківській ЗОШ було проведено виховний захід  працівниками Томашпільського РЦСССДМ, служба у справах дітей Томашпільської райдержадміністрації та КМСД Томашпільського РВУМВС на  тему «Здоров’я – найдорожчий скарб». До їх відома фахівцем із соціальної роботи ЦСССДМ було донесено питання про шкідливість вживання алкоголю та тютюнопаління, показано відеоролик про згубний вплив на організм людини алкоголю та тютюну. Проведено профілактично – роз’яснювальну роботу із учнями, що шкідливі звички є основною  причиною порушення здоров'я та про дбайливе ставлення до свого здоров’я. 
Працівником кримінальної міліції у справах дітей було проінформовано учнів про кримінальну та адміністративну відповідальність, щодо вживання алкоголю та куріння цигарок неповнолітніми.
Багато підлітків починають курити, вживати алкогольні напої саме тому, що із цигаркою або чаркою в руці видаються собі більш дорослими, стильними. Але чи замислювались ви, чому так багато дорослих людей роками борються із залежністю від алкоголю, тютюну.  Тому, що ці згубні звички із задоволення перетворюються на страшні хвороби. То що ви оберете: здорове яскраве життя чи щоденну тяжку боротьбу за виживання? Яким ви бачите своє майбутнє? Добре подумайте над цим, беручи до рук цигарку чи пляшку пива.
Потрібно пам’ятати: здоров’я, радість життя і щастя — в наших руках!
 
Фахівець із соціальної роботи              Полтавська Г.Ю.
 
 
 
 
 
Всі новини