Призначено керівників місцевої прокуратури

Після реорганізації 29-ти прокуратур районного рівня на Вінниччині їх залишилось лише шість: Бершадська, Вінницька, Жмеринська, Калинівська, Немирівська та Могилів-Подільська, діяльність останньої поширюватиметься на Томашпільський район. Керівником Могилів-Подільської місцевої прокуратури за результатами відкритого конкурсу, який проходив шляхом здачі тестів на знання законодавства, тестування загальних й особистісних здібностей та співбесіди, призначено Олега Вікторовича Путрю (ліворуч), а його заступником, який курируватиме Томашпільщину, - Юрія Анатолійовича Слободянюка (праворуч). 
 
Біографічні довідки: 
Путря Олег Вікторович, 1975 р.н.,  випускник Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, в органах прокуратури працює з 1997 року, до призначення на посаду керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури  очолював Чернівецьку, Вінницьку районну та Козятинську міжрайонну прокуратури, одружений, має трьох дітей.
Слободянюк Юрій Анатолійович, 1988 р.н., закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого, 2010-2013 рр. працював прокурором Могилів-По-дільської  міжрайонної прокуратури, з 2013 по 2015 р. - прокурором відділу прокуратури Вінницької області, 
неодружений. 
 
17 грудня голова райдержадміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук, очільники правоохоронної та судової систем району, а також селищний голова Томашполя Валерій Немировський вітали новопризначене керівництво Могилів-Подільської  місцевої прокуратури на Томашпіллі. Олександр Закорченний висловив сподівання, що Томашпільський ра-йон і надалі буде криміногенно-благополучним регіоном. А Олег Путря, в свою чергу, наголосив: "Реформування прокуратури не означає, що жителі інших районів, не за місцем розташування місцевої прокуратури, позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав. Жителі всіх районів та міст області і в подальшому можуть звертатися зі своїми зверненнями (заявами та скаргами) до органів прокуратури за місцем праці та проживання. Для того, аби подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв названих прокуратур, які діятимуть у кожному районному центрі, місті на базі раніше існуючих районних та міжрайонних прокуратур.
Прийом громадян та заяв від них, як і раніше, проводяться щоденно в робочий час в адміністративних приміщеннях колишніх райпрокуратур".   
 
Тетяна ЮЗВАК.
Всі новини