Спортивні успіхи томашпільчан

  Спортсмени відділення рукопашного бою "Альтаїр" Томашпільської районної дитячо-юнацької спортивної школи активно змагалися за високі нагороди. Так, 6 лютого у Чечельнику був вперше організований та проведений обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків та юніорів, учасниками якого стали понад 80 спортсменів з Ямпільського, Томашпільського, Крижопільського, Тростянецького, Липовецького, Чечельницького районів та м. Вінниці. А 5-6 березня 2016 р. у Чернівцях відбувся всеукраїнський турнір з рукопашного бою серед юнаків, де взяли участь спортсмени з Волинської, Вінницької та Чернівецької областей. Вінницьку обласну федерацію рукопашного бою представляла команда, сформована з вихованців відділення рукопашного бою "Альтаїр" (Томашпіль) та спортивного клубу "БАРС" (Ямпіль). У своїх віково-вагових категоріях  першість здобули Валентин Даньків, Владислав Синиця,  Олександр Жмуд, Данило Закорченний. Другу сходинку п'єдесталу посів Максим Байдак, а третю - Артем Явтуховський.
 
Федір ВОДЯНЮК,
голова Вінницької обласної федерації рукопашного бою.
 
 *   *   * 
  На чемпіонаті області із пауерліфтингу, який відбувся у Вінниці, дівоча команда Томашпільської РДЮСШ, яку тренує Іван Спринчак, зайняла в комплексному заліку І місце.
  У своїх вагових категоріях перемогу здобули Марія Козак, Діана Сапигора, Людмила Пасічник, другими в особистому заліку стали Анастасія Юзвак та Наталя Червак. Вітаємо наших силачок-красунь із заслуженою перемогою!
 
Григорій СЛОБОДЯН,
спортивний оглядач.
 
Всі новини