Із засідання районної комісії

  1 грудня 2015 року відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під керівництвом голови райдержадміністрації О. Закорченного. На комісію були запрошенні керівники та представники відповідних служб та організацій. На комісії було розглянуто ряд питань, зокрема:
  Про епідеміологічний стан в НВК та щодо призупинення навчально-виховного процесу в НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія», Раківській ЗОШ І-ІІ ступенів у зв’язку з епідемією грипу і гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) та про вжиття заходів щодо обмеження розповсюдження грипу і ГРВІ. 
  Інформували голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закорченний О.Г., начальник відділу освіти райдержадміністрації Мокрак Л.В., головний лікар Томашпільського районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Семенюк С.О.
 
 З даних питаннь прийнято рішення, в якому зазначається:                                    
  Директорам шкіл району:
- в разі перевищення порогу захворюваності дітей та персоналу більш як на 20% автоматично призупиняти навчальний процес терміном на 10 днів без рішення органів управління;
- про призупинення навчального процесу  повідомляти відділ освіти райдержадміністрації.   
- по можливості вживати заходів щодо дезінфекції та провітрювання приміщень; 
  Виконавчим комітетам селищних та сільських рад
Вжити заходів щодо обмеження роботи розважальних закладів з метою зменшення скупчення людей та зниженням ймовірності захворювання вірусом грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ),  у відповідному населеному пункті
 
 
Всі новини