Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту!

Шановні спортсмени, тренери, професіонали та любителі,  всі ті, хто любить та цінує спорт!
 
Вітаєю вас із Днем фізичної культури і спорту!
Ваша наполеглива праця одна з головних складових гармонійного розвитку нашого суспільства. Адже саме ви допомагаєте жителям району підтримувати здоровий спосіб життя, дбаєте про активне дозвілля громадян та прославляєте наш район своїми перемогами. Ви постійно піклуєтесь про найбільшу цінність суспільства – здоров’я населення.
Щиро вдячний вам за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту на Томашпільщині, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість. Впевнений, що фізична культура і спорт буде міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в районі, зміцнення здоров’я громадян, досягнення нових звершень і перемог.
Нехай успіх та перемога стануть вірними супутниками вашого повсякденного життя, ваш шлях до нових звитяг – буде легким та приємним, а удача завжди буде на вашому боці!
Спорт та фізичне здоров’я – є символом молодості тіла і духу, їх велич та мужність. Здорове і спортивне суспільство – це гідне щасливе майбутнє нашої нації! Будьте спортивними, будьте активними!
Вдалих усім стартів! Нових чемпіонських висот! Олімпійського здоров’я!
 
Голова районноїдержавної адміністрації
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
Всі новини