Відбулися проводи призовників осіннього призову

Сьогодні, 6 жовтня 2020 року в Томашпільському об’єднаному районному військовому комісаріаті відбулися проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України.
Відкрив захід військовий комісар Томашпільського об’єднаного районного військового комісаріату, майор Роман Гончарук, який зазначив, що незабаром кожен з призовників вирушить у військову частину, туди, де кують військову дисципліну, де юнаки стають справжніми чоловіками, де гартується дух нації, її сила та гордість. Він закликав новобранців бути дисциплінованими, сумлінними у навчанні, відповідальними, адже саме вони представлятимуть Томашпільщину під час проходження військової служби.
Привітала юнаків з цією важливою подією у їхньому житті  заступник голови районної державної адміністрації, голова районної призовної комісії Наталія Бандиш, побажавши хлопцям міцного здоров’я, успіхів в освоєнні військової професії, незламної волі в подоланні труднощів військового буття та щасливого повернення додому. Призовникам  було вручено подарунки.
 
Всі новини