24 грудня День працівників архівних установ

Від імені районної державної адміністрації та районної ради щиро і сердечно вітаємо всіх працівників архівних установ з професійним святом  -  Днем працівників архівних установ!

У цей складний час ваша праця та збереження літопису держави має неоціненні значення та вагу. Архівні матеріали є скарбом та мовчазним свідком правдивої, незаперечної історії, це документальна скарбниця кожного народу.Саме ви, шановні архівісти, виконуєте державної ваги місію – бережете історичну пам’ять, збираєте та задокументовуєте факти нинішнього часу, потрібні, перш за все, нащадкам та прийдешнім поколінням.

Архівні матеріали – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення нашого краю, України, про життя суспільства і держави, яке має унікальний вплив на формування національної свідомості наших громадян та засвідчує вагомий внесок українців у суспільно-політичний та економічний розвиток.

Шановні працівників архівних установ! Сердечно бажаємо вам творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні вашої високої професійної мети.

Міцного здоров’я, щастя і благополуччя вам і вашим родинам!

 

Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,

голова районної

державної адміністрації

     Лариса НАРОГАН,

  голова районної ради

 

Всі новини