23 березня відбулось засідання робочої групи з впровадження проекту по питанню будівництва міні-цеху в с.Антонівка

23 березня відбулось засідання робочої групи з провадження проекту з метою моніторингу та аналізу стану виконання будівельних робіт з реконструкції міні-цеху по переробці молока в рамках проекту «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових та економічних інтересів представників особистих селянських господарств та покращення асортименту молочної продукції соціальної сфери Томашпільського району», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Томашпільською районною радою відвідали будівельний майданчик, де зводиться фундамент майбутнього підприємства по переробці молочної продукції.

Участь в засіданні взяли голова районної ради Дмитро Коритчук, координатор проекту Наталя Гижко, головний інженер підрядної організації ПП «Техпробуд» Віталій Куртенко, інженер з технічного нагляду Дмитро Пилипчук, директор    ВТП «Поділля» Дмитро Балинський,   інженер  ВТП «Поділля»  Губелюк Микола, юрист проекту Барчишена Алла, Роман Кучковський секретар робочої групи та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Володимир Стратій.

 Представники робочої групи зустрілись на будівельному майданчику та оглянули стан виконання робі. Інженер з технічного нагляду Дмитро Пилипчук та Наталія Гижко, координатор проекту звернули увагу присутніх на ряд питань, які виникли в ході виконання будівельних робіт протягом січня-березня 2017 року та потребують оперативного вирішення. З метою детального обговорення поточних питань засідання робочої групи було продовжено в малому залі Томашпільської районної ради.  

«Сьогоднішня зустріч пов’язана із потребою пришвидшити процес комунікації з проектною організацією «ВТП Поділля» та внесення змін  в  проектно-кошторисну документацію з питань піврічної давності, а також обговорити терміни надання проектних рішень з  поточних  питань, які ми отримали в листі від підрядної організації ПП «Техпробуд», -  повідомив голова районної ради Дмитро Коритчук.

Дмитро Балинський, директор ВТП«Поділля» повідомив учасників засідання робочої групи, що  проектна організація «ВТП Поділля» надасть, до кінця березня, документально оформленні усі попередні проектні зміни в двох екземплярах  для  підрядної організації ПП «Техпробуд» та Томашпільської районної ради,  а також  на наступне засідання буде опрацьовано та документально оформлено проектні рішення з нових питань, що виникли сьогодні (надання кваліфікованого рішення облаштування огорожі та захисту території від намивання землі з полів в весняну пору та під час дощів, оскільки територія знаходиться в низовині та ін.). Решту питань буде опрацьовано та надано до 6 квітня 2017 року (облаштування очисних споруд та ін..).

Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка,  контактуйте з:  пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569

 Загальна інформація:

Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r

 

 

 

 

 

 

Всі новини