УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ РДА ПОВІДОМЛЯЄ:

  На збиранні ранньої групи зернових, зернобобових культур та ріпаку в поточному році буде приймати участь біля 103 одиниць зернозбиральних комбайнів, та 20 залучених  з  комерційних  структур та з  інших областей 38 од. жниварок, 22 од. прес-підбирачів. 
  Навантаження на один зернозбиральний комбайн  разом  із  залученими    в середньому по району становить 164 га на комбайн. 
  Станом на 15 червня 2016 року готовність зернозбиральної техніки становить: зернозбиральних комбайнів - 95 %, прес-підбирачів - 98 %, жниварок – 97-100 %. Проводиться їх технологічна наладка та регулювання з послідуючою постановкою на лінійку готовності. 
  Активно ведеться робота по підготовці сушильного обладнання, обладнання зернотоків та інших машин і механізмів, що будуть задіяні на жнивах. 
  Також ведеться організаційна робота по підготовці до оперативного проведення збиральних робіт, в тому числі і по організації додаткового залучення високопродуктивних зернозбиральних комбайнів з інших областей і комерційних структур. Їх планується залучити біля 20 од., в тому числі 10 од. з комерційних структур та інших областей.
  Довідково: При потребі на період заготівлі кормів та підготовки і проведення збирання ранньої групи зернових, зернобобових та ріпаку (червень, липень, серпень) - 1500 тис. тонн дизельного пального та 210 тис. тонн бензину, в господарствах району станом на 15 червня 2016 року є в наявності 1250 тис. тонн дизельного пального ( 84 % до потреби) та 150 тис. тонн бензину ( 72% до потреби). 
 
 
 
Головний спеціаліст  відділу  організації
виробництва  з питань  безпеки  праці
механізації,енергозабезпечення та ринку
матеріально-технічних ресурсів.                               Пустівий  В.С.
 
 
 
Всі новини