Розширене засідання ради відділу культури

9 лютого в приміщенні районного будинку культури відбулось розширене засідання ради відділу культури і туризму районної державної адміністрації, на якому розглянуто підсумки творчої і фінансово-господарської діяльності закладів культури району за 2015 рік та перспективи їх діяльності у 2016 році

 У засіданні взяли участь працівники сільських закладів культури, центральної районної бібліотеки, районного будинку культури, дитячих музичних шкіл.

У звітній доповіді начальника відділу Сікал О.В. проаналізовано виконання в 2015 році планових завдань розвитку галузі щодо покращення матеріально-технічної бази, проведення капітальних та поточних ремонтів закладів, використання фінансових та залучення спонсорських коштів, забезпечення фахівцями, проведення атестації працівників закладів культури, збереження пам’яток історії та культури, виконання програм розвитку культури та мистецтв і туристичної інфраструктури району, співпрацю відділу культури та сільських рад району в формуванні культурно - дозвіллєвого середовища.

В обговоренні доповіді взяли участь:

Директор Вапнярського сільського будинку культури Демченко С.В., завідувач Гнатківської сільської бібліотеки – Горбатюк О.І., завідувач Липівською сільською бібліотекою – Бабина Н.І., які зупинилися на досягненнях та проблемах очолюваних ними закладів.

Також, розглянуто питання про групи оплати праці закладів культури відповідно до показників роботи за попередні роки та затверджено план заходів по відзначенню в районі 25 річниці незалежності України.

   

 

Всі новини