«Ми – одна сім’ї! Ми одна родина!»

  Родина – це найсвятіше, що має людина. І  жахлива ситуація, яка сталась на сході країни, приносить нам страшні втрати. Чоловікам, батькам які захищають нашу країну ми завдячуємо усім. Для їхніх  дітей хочеться зробити свято, чимось їм допомогти та порадувати, відволікти від нестерпних думок про своїх рідних.
  І тому з метою підтримки багатодітних та малозабезпечених сімей, сімей учасників антитерористичної операції в області було проведено свято « Ми – одна сім'я! Ми – одна родина!»
  13.05.2016 року до м. Вінниці були запрошені і діти із сімей учасників АТО з Томашпільського району. Діти відвідали сімейний парк активного відпочинку «Дитяча планета». Діти стрибали на батутах, бігали по лабіринтах, спускались з гірок, брали участь у конкурсах і вікторинах. Також від організаторів акції діти отримали подарунки у вигляді солодощів та канцелярського приладдя.
  Супроводжували дітей фахівці районного центру соціальних служб, працівник поліції та медична сестра сімейної медицини. Довіз дітей до місця призначення здійснював перевізник Шкурак Анатолій Михайлович, за що йому велике спасибі.  
  Дивлячись на задоволенні обличчя дітей, можна з впевненістю сказати, що для кожної дитини це свято запам’ятається на все життя. І  пам’ятаймо, що  діти – це найдорожчий скарб! Тому робімо кожен їхній день незабутнім та святковим для цього ми прийшли в цей світ і стали батьками.
 
Фахівець із соціальної роботи                 Поповська Я.О.
 
 
 
 
 
Всі новини