Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

  Сьогодні в районному будинку культури,  з нагоди 30-річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС відбулася зустріч з ліквідаторами найбільшої техногенної аварії. На зустрічі з героями чорнобильцями були присутні голова районної державної адміністрації О. Закорченний, перший заступник голови районної державної адміністрації В. Ставнійчук, заступник голови районної ради Л. Нароган, керівник апарату районної державної адміністрації В. Калась, а також представники установ і організацій району, сільські голови та ліквідатори.
  Зустріч розпочалася з хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять ліквідаторів, які віддали своє життя рятуючи світ.
  Зі словами вдячності до ліквідаторів звернувся голова районної державної адміністрації О. Закорченний - « Ми щиро дякуємо живим героям, що врятували не лише українців, а й усе людство від смертельної небезпеки. Шановні ліквідатори Чорнобильської аварії, від усього серця бажаємо вам та вашим родинам злагоди, здоров'я і благополуччя, багато щасливих днів!
  День скорботи за жертвами Чорнобильської аварії є часом перестороги щодо відповідального використання атому. Енергетичне майбутнє України неможливе без атомної енергетики, але вона має бути мирною та безпечною. Хай більше ніколи не спіткає нашу країну така біда як Чорнобиль!»
  За героїзм і небайдужість у тяжкі часи техногенної катастрофи ліквідаторам було вручено грошову винагороду.
  Під час заходу глядачі переглянули документальний фільм про Чорнобильську трагедію, а також працівники будинку культури представили декілька художніх номерів. 
 
Всі новини