Відбулось чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини

Відповідно до річного плану роботи, 15.06.2016 року відбулось чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації.
На засідання були запрошені: піклувальник, п’ятеро прийомних батьків, мати-вихователька, які розказали про стан утримання та виховання дітей, які влаштовані на виховання та спільне проживання в їхні сім’ї.
Крім того, заслухано потенційного кандидата в піклувальники, яка виявила бажання взяти під піклування двох дітей, позбавлених батьківського піклування.
Членами комісії розглянуті наступні питання:
1. Про стан утримання та виховання дітей, які влаштовані на виховання та спільне проживання в прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу, які функціонують на території району.
2. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту  дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини – сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
3. Про надання дозволу на реалізацію майна.
4. Про доцільність встановлення піклування над неповнолітніми дітьми, які набули статусу дітей позбавлених батьківського піклування.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини