Про сектор

Сектор цивільного, захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації 
Томашпільська районна державна адміністрація
 
 

 

Завідувач сектором

 

БІЖАН Микола Миколайович

(04348)

 2-11-54

 

смт. Томашпіль

пл.. Тараса

Шевченка, 4

Спеціаліст сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами РДА

ТІХОМІРОВА Галина Михайлівна

(04348)

 2-11-54

смт. Томашпіль

пл.. Тараса

Шевченка, 4

 

РЕЖИМ РОБОТИ:

понеділок – четвер – з 8.00 до 17.00, п'ятниця  - з 8.00 до 12.00,  обідня перерва з 12.00 до 13.00.

Адреса:24200, Вінницька область, смт. Томашпіль, пл. Тараса Шевченка, 4, каб. № 31

 Сектор у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, Кодексом цивільного захисту України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України,  наказами ДСНС, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями голів обласної та районної державних адміністрацій, регламентом районної державної адміністрації, цим Положенням та іншими нормативно - правовими актами. 

      Основними завданнями Сектору є:

Забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій  району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

 Аналітичне, консультативне, інформаційне та організаційне забезпечення здійснення визначених чинним законодавством повноважень райдержадміністрації щодо реалізації державної політики з питань дотримання законності, правопорядку, захисту прав і свобод громадян та оборонної  роботи. 

Сектор у своїй діяльності виконує завдання які покладенні на нього відповідно до положення про сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, що затверджене розпорядженням голови райдержадміністрації від « 30» серпня 2016 року № 275