Забезпечення належного порядку на території Томашпільського району

25 лютого о 10 годині в залі засідань районної державної адміністрації відбувся семінар – нарада з організації взаємодії Томашпільського РВ УМВС з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення належного порядку на території Томашпільського району, яку провів  голова райдержадміністрації Олександр Закорченний.
В засіданні взяли участь заступник голови районної ради Валентина Залюбівська, керівний склад РДА, начальник та керівний склад МГБ УМВС у Вінницькій області, особовий склад СДІМ Томашпільського РВ УМВС, голова Томашпільського районного суду, прокурор Томашпільського району, органи місцевого самоврядування, представники ЗМІ та громадськість.
На початку засідання  голова Томашпільської РДА Олександр Закорченний коротко проінформував присутніх про стан взаємодії органів державної влади та самоврядування з органами внутрішніх справ на території району, розглянув обсяг робіт, які було зроблено для підвищення обороноздатності району та підтримки громадського порядку.  Зокрема зазначив про проведення ряду комплексних навчань, тактико-спеціальних занять з органами управління, невоєнізованими формуваннями цивільного захисту підприємств, установ та організацій району, роботу  громадських формувань, будівництво блокпосту тощо.
Продовжив розгляд даного питання заступник начальник УГБ УМВС Вінницькій області Павло Дармограй.
Про забезпечення дільничними інспекторами міліції охорони громадського  порядку на території обслуговування та про взаємодію з населенням та органами місцевого самоврядування доповів присутнім заступник начальника - начальник МГБ Томашпільського РВ УМВС Валерій Грабчак.
Про шляхи покращення співпраці органів місцевого самоврядування з органами внутрішніх справ в забезпеченні правопорядку в населених пунктах району, забезпеченні охорони громадського порядку членами громадського формування та дільничними інспекторами міліції в смт. Томашпіль доповів присутнім  Томашпільський селищний голова Валерій Немировський
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини