Володимир Гройсман не бачить підстав говорити про те..

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман не бачить підстав говорити про те, що в Україні готуються до запровадження воєнного стану.
«Я не бачу жодних підстав говорити про те, що Україна приймає якісь рішення щодо введення воєнного стану», - сказав В.Гройсман, відповідаючи на запитання щодо законопроекту про внесення змін до Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України» щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної безпеки і оборони.
При цьому він зазначив, що цим законодавчим актом пропонується узгодити норми законодавства, яке регулює відносини у цій сфері.
Цей законопроект, сказав В.Гройсман, буде доопрацьований до другого читання і винесений на розгляд наступного пленарного тижня.
Відповідаючи на запитання щодо того, чи є у коаліції готовність ухвалити рішення про скасування позаблокового статусу України, В.Гройсман висловив думку, що відповідний законопроект буде внесений на розгляд Верховної Ради.
"На наступний пленарний тиждень він внесений і буде поставлений на голосування. Я переконаний, що він набере більшість голосів, і тут немає жодних розбіжностей ні у Парламенту, ні у Президента, ні у Кабінету Міністрів. У тому числі, це передбачено коаліційною угодою", - сказав керівник Парламенту.
 
Всі новини