Вітання приймали держслужбовці

З нагоди професійного свята держслужбовців у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, на кого покладено відповідальну місію - забезпечувати практичне виконання завдань і функцій держави. Представників державної служби вітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Валентина Залюбівська та аматори сцени Марина Мартинюк, Іванна Кузьмінська.
 Вітаючи колег зі святом і висловлюючи щирі слова побажань та вдячності за працю, Олександр Закорченний зазначив, що професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи патріотизм, справжню відданість справі та бажання служити людям. 
"У сьогоднішніх умовах державний службовець не тільки виконавець своїх службових обов'язків та функцій держави, а й єднальна ланка між владою і народом. Від вашого професіоналізму та наполегливості, витримки і самовідданості великою мірою залежить не лише вирішення всіх важливих соціально-економічних завдань, впровадження державної політики, а й мінімізування тих негараздів, які з'являються у цей непростий для країни час", - підкреслив очільник району, побажавши витримки у всіх життєвих випробуваннях, заслуженої шани і вдячності людей, а також і достойної оплати праці державного службовця.
За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята найкращих державних службовців нагородили грамотами, грошовою винагородою та подяками райдержадміністрації і районної ради.
Катерина БЕРІЛ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини