Вітаємо з Днем залізничника!

Від імені районної державної адміністрації та районної ради сердечно вітаємо залізничників, ветеранів залізничного транспорту з професійним святом –  Днем залізничника!

Завдяки вашій наполегливій самовідданій праці українська залізниця динамічно розвивається, невпинно зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, з'являються нові швидкісні маршрути, відновлюються й будуються вокзали, удосконалюється й модернізується рухомий склад, десятки тисяч пасажирів щодня з комфортом дістаються потрібного пункту призначення – їдуть на роботу, додому, відвідують рідних і близьких, подорожують.

У колективі залізничної станції смт. Вапнярка працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Ви є прикладом високого патріотизму, відданості своїй справі та професіоналізму. Ваша робота заслуговує великої пошани та вдячності.

Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, добробуту, вагомих професійних здобутків, безперебійної роботи залізниці і удачі в дорозі по просторах нашої Батьківщини. Щастя, добра та достатку вам і вашим родинам!

        

Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,

голова районної

державної адміністрації

     Лариса НАРОГАН,

  голова районної ради

 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація