Відбувся чемпіонат області з рукопашного бою

В смт.Томашпіль 04 травня 2019 року в приміщенні спортивної зали ДЮСШ відбувся чемпіонат області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат. На урочистому відкритті змагань спортсменів та всіх присутніх вітали голова Томашпільської районної державної адміністрації Олександр Закорченний, селищний голова Валерій Немировський, представник депутата обласної ради Лариси Білозір Тетяна Юзвак, заступник голови Вінницької територіальної організації ФСТ «Колос» Микола Радіонов, голова відокремленого підрозділу «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій а волонтерів АТО у Вінницькій області» в Томашпільському районі Сергій Жмуд та його побратими Олександр Немировський, Володимир Нестерак, Руслан Навроцький, Володимир Спринчак.. 
Право першими розпочати поєдинки було надано вихованцям СК «БАРС»: учаснику бойових дій, який щойно демобілізувався, Сергію Ордатію та студенту Вінницького вищого професійного училища департаменту охорони Олександру Михайліченко, і вихованцю відділення рукопашного бою «Альтаїр» Томашпільської ДЮСШ курсанту академії МВС Костянтину Чабанюку та працівнику відділення поліції смт. Томашпіль вихованцю СК «Гепард» м.Тульчин Олександру Кривко.
В чемпіонаті області взяли участь понад 100 спортсменів, які представляли спортивні організації: СК «БАРС» Ямпільського району. СК «КРАБ» смт.Крижопіль, СК «Сапсан» смт. Чечельник, СК «Ілляшівський Муромець» с.Ілляшівка Тростянецького району, Погребищенської православної парашутно-десантної школи, секції рукопашного бою Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва, відділення рукопашного бою 
«Альтаїр»Томашпільської ДЮСШ.
Вітали та нагороджували чемпіонів області та призерів чемпіонату - учасники бойових дій, які сприяли у створенні призового фонду змагань.
За результатами змагань, які були організовані за версіями «дозований контакт», «легкий контакт» та «самозахист – І тур» та враховуючи показники попередніх турнірів, формується збірна команда Вінницької області для участі в чемпіонаті України з рукопашного бою серед юнаків, юніорів, дівчат та юніорок, який відбудеться в м.Києві (Пуща Водиця) 16-18 травня 2019 р.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини