Відбулись урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Сьогодні о 10.00 в центрі селища відбулись  урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей.  Розпочалось святкування на центральній площі  «Парадом дитинства»  вихованців районного дитячого садочка «Сонечко».  Діти сформували святкову колону, розділившись за групами:  «Ромашки», «Капітошки», «Веселі бджілки», «Козачата», «Веселчата», «Веселі морячки», «Дзвіночки», колона «Світлиці у матусі» група «Янголятка» та чисельна колона вихованців будинку дитячої творчості.
З нагоди свята   малечу, їх вихователів,  батьків  та гостей  привітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Лариса Нароган та селищний голова Валерій Немировський, щиро зичили кожній дитині  щастя, радості, міцного здоров’я, гарного майбутнього і здійснення всього задуманого. Подяками районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено колективи дитячого садочка «Сонечко» та районного будинку дитячої творчості.
Талановитість нашого краю неперевершено продемонстрували маленькі солісти та вправні танцюристи. Дзвінкі голосочки юних талантів линули на все селище, а перехожі охоче долучались щирих пошановувачів дитячого співу, поетичності та танцю. Вразили усіх присутніх граціозні, оригінальні, танцювальні виступи гостей свята - маленьких вапнярчан. Ніхто з малят та старших діток не залишився обділений увагою організатора дитячого заходу – начальника у справах дітей РДА Любові Мокрак. Після свята на героїв дитинства чекали солодощі та м’які іграшки. Та на цьому веселощі не завершилися. Радісних, переповнених позитивних емоцій діток очікували розваги – батути та різноманітні ігри.  Також районний Будинок дитячої творчості вітав своїх вихованців з Днем дітей запальними піснями, танцями, грамотами та щирими словами керівника закладу Мирослави Олійник. 
Батьки з гордістю споглядали на своїх чад, а ті в свою чергу, раділи , що виправдали сподівання наставників, вихователів та рідних. Тож, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням зовсім не лячно сміливо крокувати в майбуття.                                    
Участь у заходах взяли біля 300 дітей селища.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини