Відбулася 41 сесія районної ради

28 січня 2020 року, в залі засідань районної ради, під головуванням голови районної ради Дмитра Коритчука, відбулася  41 сесія районної ради.
В роботі пленарного засідання взяли участь 23 депутати, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій, політичних партій та громадських організацій, засоби масової інформації. На порядок денний було винесено 9 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. На пленарному засіданні депутати розглянули питання:
- Про передачу з оперативного управління  агропромислового розвитку Томашпільської районної державної адміністрації Адмінбудівлю №3, в оперативне управління комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району»;
- Про внесення змін та доповнень до  Програми економічного і соціального розвитку району на 2020 рік,затвердженої рішенням 39 сесії районної ради 7 скликання №581 від 12.12.2019 року;
- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2019 р. та інші питання.
З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення. Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня» Краківська Олена Миколаївна надала роз’яснення, щодо існування медичного закладу в районі, відмітивши величезну роботу районної влади щодо покращення матеріальної бази та побутових умов медичного закладу району, закупки медичного обладнання та ліків. В обговоренні даного питання взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Закорченний та заступник голови районної ради Лариса Нароган.Після завершення сесії депутатам було надано роз’яснення, щодо подачі декларацій.
 
 
 
Всі новини