Відбулась сесія районної ради

Сьогодні, 31 жовтня 2014 року  в залі засідань РДА о 10 годині відбулася 33 (позачергова) сесія Томашпільської районної ради 6 скликання за участі голови обласної державної адміністрації, депутата районної ради Анатолія Олійника, голови районної державної адміністрації Олександра Закорченного, депутатів районної ради, начальників окремих управлінь і відділів райдержадміністрації, представників політичних партій та громадських організацій району, засобів масової інформації.
На сесії розглянули 10  питань,  зокрема:  про внесення змін до рішення 26 сесії районної ради 6 скликання від 30 січня 2014 року №435 „Про районний бюджет на 2014 рік”; про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року; про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку району на 2014 рік, затвердженої рішенням 26 сесії районної ради 6 скликання №436 від 30.01.2014 року; про обслуговування населення Томашпільської селищної ради районними закладами культури в 2015 році,  тощо.
У своєму виступі на сесії голова облдержадміністрації Анатолій Олійник зазначив про значну роботу, яка ведеться в області щодо залучення інвестиційних коштів через конкурсні програми. «Як не було важко з перших днів, але все ж таки ми заявили всім нашим міжнародним партнерам , що ми саме та область, яка дотримується своїх домовленостей» - додав голова ОДА. Також у  своєму виступі Анатолій Дмитрович  відзначив, що, незважаючи на складну ситуацію в державі, вибори в області і, зокрема в Томашпільському районі пройшли відносно спокійно та досить організовано, у відповідності до демократичних норм цивілізованого суспільства. 
Голова райдержадміністрації Олександр Закорченний подякував усім депутатам за прийняті рішення і Анатолію Дмитровичу - за розуміння і підтримку Томашпільського району. Наголосив, що залучення інвестицій   дасть  можливість уже завтра бути більш незалежними, більш захищеними, і покращити умови життя населення. Очільник району коротко зупинився на стані впровадження проекту Українського Фонду соціальних інвестицій в с. Велика Русава по реконструкції  водогону, та додав, що наступні 6 проектів,  які очікує наш район, будуть обов’язково реалізовані  і виконані.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація