03 травня 2019 року заплановано візит мобільного сервісного центру МВС до смт Томашпіль

Згідно графіку виїзду мобільного сервісного центру МВС візит до смт Томашпіль заплановано на 03.05.2019 року з 11:30 – 15:30 год.
Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.
Послуги МCЦ МВС: 
- реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;
- заміна посвідчення водія;
- видача міжнародного посвідчення водія;
- прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.
Обслуговуватимуть громадян у МСЦ МВС два адміністратори та фахівець Експертної служби МВС.
З інформацією, щодо переліку необхідних документів для отримання певної послуги та вартості послуг можна ознайомитися на сайті Головного сервісного центру МВС України (http://hsc.gov.ua/).
Місцем прийому - Центр надання адміністративних послуг. Всім хто бажає отримати зазначені послуги необхідно ознайомитись з переліком необхідних документів на сайті МСЦ, зокрема звернути увагу щодо отримання медичної довідки (кому потрібно).
 
Формування черги буде здійснено відповідно до явки бажаючих отримати відповідну послугу у день прийому в Центрі надання адміністративних послуг при Томашпільській районній державній адміністрації, за адресою: смт Томашпіль, пл. Тараса Шевченка, 6.
Для довідок в м. Вінниця (0432) 66-16-94 - Регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області.
Контакти для довідок в м. Київ 044 290-19-88 - Головний сервісний центр.
Для довідок та реєстрації: смт Томашпіль (04348) 2-15-76 – Центр надання адміністративних послуг при Томашпільській районній державній адміністрації.
Всі новини