В районі збудовано блок-пост

 
 Відповідно до  розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про проведення комплексу організаційних заходів щодо підвищення територіальної оборони Вінницької області в особливий період», в Томашпільському  районі проведено будівництво блок – посту. Дана споруда має забезпечити в особливий період мирного чи військового стану здійснювати контроль за в'їздом , виїздом, ввозом  та вивозом транспортних засобів та грузів у південно – західній частині району. 
 В будівництві та облаштуванні блок-посту приймали участь приватні підприємці району, лісогосподарські установи, районні служби, силові структури, залізничні установи, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації. 
Минулого тижня, по завершенні робіт з будівництва блокпосту, голова райдержадміністрації О.  Закорченний  та т.в.о. комісара Ямпільсько- Томашпільського  ОРВК, майор Є. Панов щиросердно подякували усім людям, які  допомагали у  будівництві блокпосту та  надавали  допомогу в проведенні комплексу заходів з територіальної оборони району, побажали усім добра, благополуччя та мирного неба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини