Україна буде чесною ефективною європейською державою - Президент

Україна буде чесною ефективною європейською державою. Таке переконання висловив Президент України Петро Порошенко під час представлення "Стратегії реформ – 2020" в Одесі.
 
"Якщо ми побудуємо нову сильну економіку, країну без корупції, утвердимо верховенство права, ми заживемо по-новому", - наголосив Глава держави.
 
Президент висловив переконання, що ситуація на Донбасі не повинна бути перешкодою для реалізації реформ. "Саме зараз – або ніколи, бо сьогодні ми об'єднані, як ніколи, є команда, яка може і вміє зробити реформи. Сформуємо нову проєвропейську коаліцію без брехні і популізму, і Україна буде чесною і ефективною державою", - сказав він.
 
Глава держави наголосив, що Україну в її прагненні до миру та європейської інтеграції підтримує вся Європа. "Сьогодні Європейський Парламент своїм рішенням продовжив Україні односторонні преференції. Європа відкриває свої ринки для української продукції, виробників, а Україна має захист, який не дає права Росії застосовувати проти нас митні та інші обмеження. Це є наша перемога", - додав Глава держави.
 
Разом з Президентом "Стратегію реформ – 2020" в Одесі представили Віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман, Перший заступник Глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко, Заступник Глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків.
 
По завершенні представлення "Стратегії – 2020" Президент вручив ордери на отримання квартир родинам 4-х військовослужбовців, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні АТО. Також документи на квартири отримали 6 військових, які були поранені під час боїв.
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація