«ТЕЛЕФОН ДОВІРИ»

З метою підвищення у суспільстві довіри до органів прокуратури, своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції та інших ганебних вчинків в органах прокуратури Вінницької області функціонують "телефон довіри" та скринька "електронної пошти довіри".

Інформацію на "телефон довіри" та скриньку "електронної пошти довіри" отримує працівник управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури Генеральної прокуратури України, дислокований до прокуратури Вінницької області. У період тимчасової відсутності відповідального працівника забезпечена технічна можливість приймання вказаної інформації.

Приймання повідомлень про вищезазначені факти, в тому числі й анонімної інформації на "телефон довіри" проводиться у робочий час щодня (з 9.00 до 18.00 год.), крім вихідних, за номером (0432) 32-92-32, а на "електронну пошту довіри"korrupcia.vin@gp.gov.ua - цілодобово. Вказана контактна інформація висвітлена на офіційних веб-порталах Генеральної прокуратури України та прокуратури Вінницької області, у розділі "Телефон довіри".

Ігор КОЗОРЕЗ,

старший прокурор відділу управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури Генеральної прокуратури України, молодший радник юстиції.

Всі новини