Привітали працівників соціальної сфери району

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери сьогодні, 31 жовтня 2014 року, в залі засідань РДА  відбулися урочисті заходи.
З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Лариса Нароган.
«Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Спасибі вам за все те, що ви робите для людей, які без ваших зусиль, ваших знань, вашого терпіння, вашого вміння поводитися з людьми не змогли б вирішити своїх проблемних питань. В переддень свята я бажаю  вам невичерпного оптимізму та бажання працювати на благо людей. Міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів  та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», - зазначив очільник району.
З нагоди свята  в  залі зібрались трудові колективи  управління праці і соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, Гнатківского центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та  Антопільського психоневрологічного інтернату.
За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист,  активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери району нагородили  Почесними грамотами  та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Почесною грамотою Вінницької  обласної державної адміністрації та обласної ради нагороджено Людмилу Бурячок, директора Томашпільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Порадували  винуватців свята  чудовими піснями  і учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація