Придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів

Враховуючи необхідність підвищення ефективності та зменшення -обсягів використання енергетичних ресурсів населенням України, зменшення обсягу субсидій для населення за спожиту енергію, АТ «Ощадбанк» запроваджений Порядок кредитування фізичних осіб на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів.
Ощадбанк та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, яке є головним розпорядником виділених коштів та відповідальним виконавцем зазначеної програми енергозбереження, розробили наступний механізм отримання кредиту.
1 крок. Потенційний позичальник обирає товар у магазині та, отримавши рахунок-фактуру, надає його до установи банку разом з усіма необхідними документами для отримання кредиту.
2 крок. Після визначення банком можливості надання кредиту банк приймає рішення щодо видачі кредиту.
3 крок. Позичальник сплачує продавцю обов'язковий початковий внесок у розмірі від 10% від вартості котла та надає до банку відповідні підтверджувальні документи.
4 крок. Після укладення кредитного договору з фізичною особою банк надає позичальнику кредит шляхом перерахування кредитних коштів на рахунок продавця, а позичальник надає до банку документ, що підтверджує отримання ним котла від продавця.
5 крок. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України в свою чергу перераховує банку кошти для відшкодування кожному позичальнику до 20% тіла кредиту, але не більше 5 тис. грн. Ці кошти перераховуються на поточні рахунки позичальників, відкриті в Ощадбанку.
Філією-Вінницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» розпочато кредитування фізичних осіб по даному напрямку на наступних умовах: максимальна сума кредиту ЗО 000,00 грн., мінімальний початковий внесок позичальника в оплату обладнання, матеріалів, що придбаваються складає 10% від загальної вартості, максимальний термін користування кредитом 36 місяців, процентна ставка за користуванням кредитом 25% річних, за надання кредиту одноразова комісійна винагорода банку 3% від суми кредиту. Погашення кредиту здійснюється щомісячно рівними частинами.
Для отримання консультацій просимо звертатись за наступними адресами до відділень Вінницької філії АТ «Ощадбанк»
смт.Томашпіль вул.Ленінаї 5:Тел.(4348)2-22-68
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація