Відбулась робоча зустріч з активом Томашпільського району

22 жовтня 2014 року в с. Яланець Томашпільського району відбулась робоча зустріч  першого заступника голови Вінницької ОДА А.Гижка та  представників трудових колективів Томашпільщини, сільських територіальних громад Стіни, Нетребівки, Гнаткова, жителями с.Яланець та делегації  Крижопільського району. 
Розпочинаючи засідання Андрій Петрович детально ознайомив присутніх  з підсумками роботи обласної державної адміністрації за 9 місяців поточного року, проаналізував основні обласні програми соціально-економічного розвитку Вінниччини,  наголосив на  складній політичній ситуації в державі та  тих питаннях, які наразі потребують нагального вирішення: реформ у галузі медицини, освіти, економічного розвитку регіону тощо.
Про здобутки Томашпільчан за 9 місяців 2014 року інформував присутніх і голова РДА Олександр Закорченний, детально розповів про роботу  районної влади у сфері освіти, медицини, житлово – комунального господарства, культури, міжнародної співпраці тощо. Доповнила його виступ голова районної ради Лариса Нароган, додавши, що  21 жовтня 2014 року , Президент України Петро Порошенко підписав указ № 817 про нагородження нашого земляка, загиблого героя Саванчука Віктора Юрійовича орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). До 12 листопада, коли Віктору мав би виповнитись 21 рік, нагороду отримає його  родина– мама, батько і молодший брат.
У заходах, що відбувалися у Яланці, взяли участь і кандидати в народні депутати України Олексій Порошенко та Іван Спориш. Шановані гості представили присутнім свої передвиборні програми та закликали усіх обов’язково проголосувати 26 жовтня 2014 року за достойних кандидатів, які представлятимуть їх інтереси у найвищому органі держави.
Після зустрічі Андрій Гижко, Лариса Нароган, Олександр Закорченний, Олексій Порошенко та Іван Спориш відвідали родину  загиблого героя та взяли участь у запаленні блакитного вогника (голубе паливо до оселі Саванчуків  було проведенот коштом ПАТ «Вінницягаз»). 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація