Не залишаємось байдужими до чужої біди

Біженці, вимушені переселенці, тимчасово переміщені особи… Як тільки зараз не називають українців, яких об′єднала спільна біда. Постійні постріли змусили їх залишити свої домівки та своє майно, а декого і рідних людей.
На територію Томашпільського району, також переїхали такі родини.  Одна з таких родин - родина  М. Наталії, яка переїхала з двома дітьми з м. Луганськ. За сприяння Томашпільського РЦСССДМ сім'ї було надано гуманітарну допомогу у вигляді одягу, постільної білизни, засобів гігієни.
Є у нас і родина Л. Ольги, яка переїхала з чоловіком і маленькою донечкою з м. Донецьк, та оселилася у родичів. На даний час Ольга вагітна, а у доньки Дар'ї  астма. Фахівцями Томашпільського РЦСССМД родині було надано гуманітарну допомогу одягом, взуттям, теплими речами, дитячими книгами та канцелярським приладдям. 
Томашпільський РЦСССМД повідомляє, що таких сімей є дуже багато і всі вони потребують вашої допомоги одягом, продуктами, продуктовими наборами. А тому ми завчасно вдячні тим людям, які не залишаться байдужими до чужої біди. 
 
Фахівець із соц. роботи РЦСССДМ   С. Кириленко
 
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація