Налагодження партнерських відносин з Республікою Молдова

22 січня 2014 року в Томашпільському районі відбувся інформаційний захід в рамках проекту «Проведення спеціалізованих тренінгів та забезпечення допомоги в розвитку можливостей місцевих органів влади в рамках отримання ресурсів для проектів з регіонального розвитку» Програми розвитку ЄС та ООН – «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІІ», під супроводом   координатора проекту  МРГ –ІІІ Анастасії Ланіної.
Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Лариса Нароган, їх заступники, окремі сільські та селищні голови району та шановані гості:  директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації  Олександр Якубик, делегація представників  органів місцевого самоврядування з 14-ти районів  Республіки Молдова, представники Ямпільської, Барської та Чечельницької районних державних адміністрацій.
Метою заходу було ознайомлення представників місцевих органів влади Вінницької області та Республіки Молдова з кращими практиками імплементації проектів, започаткування партнерських зв’язків з метою спільного написання проектів та спільної роботи над підвищенням  потенціалу місцевих органів влади.
Даний проект реалізується Інститутом розвитку та соціальних ініціатив «Вііторул» (Республіка Молдова) за фінансової підтримки програми розвитку ООН.
Під час робочої наради  усі присутні переглянули презентаційні матеріали  Томашпільської, Ямпільської, Барської та Чечельницької районних державних адміністрацій, заслухали виступи кожного з представників органів місцевого самоврядування Республіки Молдова. 
Після  засідання учасники зібрання ознайомились з досягненнями територіальних громад району у реалізації проектів ПРООН ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІ». Зокрема відвідали дитячі садочки «Пролісок» с. Антонівка та «Сонечко» смт. Томашпіль, де дані проекти були реалізовані.
Делегація перебуватиме в районі до 24.01.2015 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини