На Вінниччині триває державна підсумкова атестація для учнів загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня

 
В загальноосвітніх навчальних закладах Вінниччини І та ІІІ ступенів проведено державну підсумкову атестацію. Завершують ДПА 2014-1015 навчального року загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня, учні яких з 1 до 8 червня складатимуть українську мову, математику та предмет за вибором навчального закладу.
 
Одночасно з ДПА сьогодні зареєстровані учасники зовнішнього незалежного оцінювання складають французьку мову. Основна сесія ЗНО-2015 розпочалася 24 квітня тестуванням з української мови та літератури та закінчиться 26 червня тестуванням з хімії. Впродовж основної сесії ЗНО учасники складуть ще 10 предметів. Додаткова сесія ЗНО розпочнеться 9 червня та триватиме до 9 липня.
 
Участь в тестуванні можуть взяти тільки зареєстровані учасники. Український центр оцінювання якості освіти надав можливість Вінницькому регіональному центру оцінювання якості освіти продовжити реєстрацію на додаткову сесію осіб, які переїхали із зони АТО та з певних причин не пройшли реєстрацію для участі у ЗНО-2015.
 
* * * 
В цьому навчальному році в загальноосвітнііх закладах району 11 клас закінчили 182 учні, 14  за рішенням спільних засідань педрад та рад навчальних закладів були нагороджені медалями : 6 золотою і 8 срібною  (7,7 % ).
Учні 9 класу  здають з 02.06 по 09.06 державну підсумкову атестацію.
Документи про повну загальну середню освіту вручались випускникам 30-31 травня, про базову буде вручено  10-11 червня 2015 року на урочистих зборах. До участі в зборах було запрошено батьків , представників органів виконавчої влади  та місцевого самоврядування.
 
Всі новини