На Томашпільщину повернулись 4 військовослужбовці особового складу Нацгвардії частини 3008

 
Вчора на Томашпільщину повернулись  4 військовослужбовці особового складу Нацгвардії частини 3008, які з травня місяця тримали оборону на блокпостах в зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни.
Зустріти вояків зібралось чимало томашпільчан: дружини, мами, діти, друзі та рідні з квітами і повітряними кульками з нетерпінням чекали своїх героїв.
З хлібом та сіллю, оплесками та вигуками «Дякуємо» жителі району зустріли: Подковського Руслана (с.Комаргород),  Кудрю Едуарда (с. Липівка), Миколайчука Валерія (с.Вила) та Гладія Олександра (смт.Томашпіль). 
Дякували гвардійцям за  мужність та героїзм перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук та  голова районної ради Лариса Нароган.
Приємною несподіванкою для всіх присутніх стало освідчення в коханні одного військовослужбовця:  Руслан Подковський із Комаргорода  приготував сюрприз для своєї коханої дівчини. На центральній площі селища, перед своїми бойовими товаришами та всіма гостями, Руслан надягнув коханій каблучку та запропонував їй руку і серце.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини