Голова райдержадміністрації привітав християн із Світлим Різдвом Христовим

8 січня у Свято-Успенському  Храмі смт. Томашпіль відбулася Божественна Літургія з нагоди свята Різдва Христового. Провів  Божественну Літургію настоятель Свято-Успенського  Храму отець Михайло. 
Наприкінці різдвяного богослужіння отець Михайло привітав усіх прихожан  зі святом, побажав усім у цей святковий і радісний день здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди в кожній родині.
З вітанням до прихожан звернулися і голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Лариса Нароган, привітали усіх зі святом Різдва Христового, побажали міцного здоров'я, піднесеного настрою, постійної  удачі! 
“Різдвяна радість об`єднує мільйони сердець, висіває у них добрі сподівання і найсміливіші задуми. Нехай прийдешній рік для усіх нас буде багатим на добро і благополуччя, принесе гарний настрій, мир і достаток, обдарує щедрою долею і міцним здоров`ям, втілить у життя усі плани й задуми”, - додав очільник району Олександр Закорченний.
Привітали  вірян  також колектив Томашпільського будинку дитячої творчості «Вербиченька» під керівництвом Людмили Синиці, заспівавши різдвяних колядок та щедрівок.
 
 
 
 
 
Всі новини