Допомоги небайдужих потребує Сашко!

Дитині потрібне дороге лікування
Півторарічний Сашко Лунгол бореться із діагнозом: вторинна мікроцефалія, внутрішня гідроцефалія, пірамідна недостатність, затримка психо-моторного розвитку. У 1 місяці у Сашка стався крововилив у мозок. Дитина витримала 2 місяці лікування, йому зробили дві нейрохірургічні операції по видаленню гематом. "Зараз Сашкові 1,5 рочків. Трагедія, що сталася після народження, не минула безслідно.
На даний час хлопчик не повзає, не цікавиться іграшками, не тягнеться до них ручками, почав нещодавно лише сидіти і звичайно не ходить, не говорить", - розповідає мама хлопчика. Сашкові потрібно постійне і тривале лікування, щоб навчитися простим для інших здорових діток речам: повзати, ставати на ніжки, ходити , говорити, гратися іграшками.
"Наша сім'я раніше ніколи не зверталася по допомогу до інших, розраховували на свої сили і можливості. Але стає дедалі важче знаходити необхідну суму коштів на лікування дитини, і ми не маємо права втрачати дорогоцінний час, коли Сашко ще маленький і у нього є більше шансів стати повноцінною дитиною.
Ми просимо небайдужих людей, у кого є можливість, допомогти Сашкові стати повноцінною дитиною!" - каже мама.
067 857 88 56 - бабуся
Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку 5577 2127 1713 0515 Лунгол Наталія Олександрівна
 
Всі новини