ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 11 КЛАСІВ ТА ЖИТЕЛІВ РАЙОНУ!

Томашпільський районний відділ міліції Управління МВС України у Вінницькій області здійсним відбір кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС України. Для участі у відборі запрошуються громадяни України, випускники загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, які мають повну загальну середню освіту, відповідають умовам "Положення про проходження служби", віком від 17 до 25 років.
Особам, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів системи МВС України, необхідно в строк до 20 лютого 2015 року зареєструватися на тестування в центрах оцінювання якості освіти. Перелік предметів, за якими слід складати тестування визначається відповідно до кожного напрямку підготовки окремо.
Також Томашпільський РВ У МВС оголошує набір на зміщення вакантних посад офіцерського та сержантського складу. Для участі у відборі запрошуються громадяни України, які мають повну загальну середню, вищу освіту, відповідають умовам "Положення про проходження служби", віком від 18 до 27 років. Придатність кандидатів визначається після проходження військово-лікарської комісії, психофізіологічного тестування.
За довідками звертатися в підрозділ сектору кадрового забезпечення Томашпільського РВ УМВС України у Вінницькій області за адресою: смт. Томашпіль вул. Леніна, 41 або за тел. 2-15-50, 096-96-99-874
 
Всі новини