ДО УВАГИ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ТОМАШПІЛЬЩИНИ!

 
З 30 травня 2015 року до 01 червня 2015 року включно оголошується конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка в 2015 році. 
Заявки для участі у конкурсі приймаються Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації  щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 10.00 год. до 17.00 год. за адресою: м. Вінниця, вул.Театральна, 14, кімн. 414.
Конкурсна пропозиція подається особисто в друкованому вигляді (керівником інституту громадянського суспільства на копіях документів здійснюється запис «Копія вірна», дата подання документів, посада, ПІБ та власний підпис).
Заява та опис проекту подається в друкованому та електронному вигляді. 
Контактний телефон та електронна скринька: тел.: (0432)56-19-57, depinformcom@vin.gov.ua (у темі листування вказати: «Конкурс проектів ІГС»).
Конкурсна документація розміщена на офіційному сайті обласної державної адміністрації (www.vin.gov.ua) у рубриці «Громадянське суспільство», розділі «Фінансова підтримка ІГС», підрозділі «Порядок проведення конкурсу».
 
Всі новини