Демобілізовані бійці можуть зареєструватися на ЗНО до 20 травня

Для демобілізованих із зони проведення антитерористичної операції військовослужбовців термін реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні знань продовжено до 20 травня. 
Для осіб, які проживають або проживали на окупованій території (Автономна Республіка Крим та місто Севастополь) і територіях, де здійснюється антитерористична операція, термін реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні продовжено до 20 квітня 2015 року.
Нагадаємо, перше тестування з української мови та літератури відбудеться 24 квітня. Цього року у зовнішньому незалежному оцінюванні візьмуть участь майже 11 тисяч потенційних абітурієнтів області. Для них буде працювати 47 пункт тестування.
Цьогоріч рекордною є кількість людей, що будуть задіяні в організації тестування (1900 педагогічних працівників). Зовнішнє незалежне оцінювання буде відбуватися в 21 населеному пункті області. Окрім того, будуть задіяні біля 50 працівників служби державної охорони, які забезпечуватимуть порядок на пунктах тестування. 
На кожному пункті будуть присутні медичні працівники, які в разі необхідності зможуть надати першу медичну допомогу.
Всі новини