Відправлено черговий гуманітарний вантаж

  4 грудня черговий раз із Томашпільщини  на Cхід України бійцям для зведеного загону правоохоронців Вінницької області, які несуть службу в зоні АТО відправили гуманітарний вантаж, до якого ввійшли продукти харчування (крупи різних видів, макаронні вироби, цукор, олія, консервація, картопля, тушонка, чай), засоби гігієни.
  У формуванні вантажу взяли участь майже всі сільські та селищні ради, а також колектив комунальної установи Томашпільського районного медичного центру первинної медико – санітарної допомоги.
  На урочистостяхдо Дня місцевого самоврядування за співпрацю та сприяння правоохоронцям, що беруть участь в охороні громадського порядку в зоні проведення АТО на Сході України, вручено Головним управлінням національної поліції у Вінницькій області Подяки сільським радам: Антонівській,Вилянській, Височанській, Комаргородській, Липівській, Олександрівській, Пеньківській, Пилипи – Борівській, Яланецькій та Томашпільській селищній раді.
  Вінницькі правоохоронці несуть службу з охорони громадського порядку в Краматорську, Слов’янську, Попасному та інших населених пунктах Донецької та Луганської областей.
  Бажаємо нашим  захисникам терпіння та скоріше повернутися до рідних домівок. І  щиро дякуєм всім тим, хто не шкодує ні часу, ні коштів на допомогу бійцям. Адже тільки об’єднавшись, ми зможемо зупинити ворога.
Всі новини