Провели робочу нараду з питань профілактики надзвичайних подій на водоймах

 
Вода є найцiннiшим даром природи. Без їжi людина може прожити понад місяць, а без води – декiлька днів. Наявнiстъ води вiдiграє вирішальну роль у збереженні житгя та здоров’я людини. 
Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.
Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку. Необхідно звернути особливу увагу на пояснення правил поведінки на воді молоді та дітям. 
З метою профілактики надзвичайних подій на водоймах в Томашпільському районі в приміщенні районної державної 18.07.2018 року, було проведено робочу нараду дільничними офіцерами поліції за участі представників центру соціальних служ для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, представника районного відділу пробації, інспектора державної пожежної рятувальної частини.
Основними причинами загибелі дітей на воді є: відсутність належного контролю з боку дорослих, відпочинок у необладнаних місцях, плавання у заборонених місцях чи водоймах. Тому з метою попередження надзвичайних подій на водоймах, під час робочої наради було розроблено графік проведення спільних рейдів біля водойм за участі представників превентивної діяльності.
 
 
Всі новини