Звернення голови Томашпільської районної державної адміністрації

 
Шановні мешканці Томашпільського району!
 
В Україні спостерігається загрозлива тенденція до збільшення захворюваності на COVID-19. Якщо вона зберігатиметься надалі, а чинні протиепідемічні заходи не дадуть очікуваного ефекту, влада муситиме знову звертатися до жорсткого карантину.
Загострюється ситуація і в Томашпільському районі. За останніх п’ять днів маємо 3 нових випадки захворюваності на COVID-19 (хворі перебувають на самоізоляції). Загалом, з початку карантинних заходів, в районі захворіло на коронавірус 16 осіб, з них – 1 дитина. 
Районна державна адміністрація продовжує відстежувати протиепідемічну ситуацію на території району. У разі її погіршення протягом трьох днів поспіль, районна комісія з питань ТЕБ та НС буде змушена скасувати деякі введені раніше послаблення.
Крім того, фахівцями Томашпільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики COVID-19.
 
Недопущення зростання захворюваності – справа кожного мешканця Томашпільщини.  Виходьте з дому лише в разі крайньої потреби, дотримуйтесь дистанції, користуйтеся засобами особистого захисту в громадських місцях. Разом ми зможемо стримати розповсюдження хвороби. Бережіть себе і своїх близьких. Разом подолаємо всі негаразди.
Будьте здорові!
 
З повагою,
 
Голова Томашпільської райдержадміністрації  
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини