Люди мужньої професії відзначили професійне свято

У відповідності до Указу Президента України в нашій державі 17 вересня  відзначають професійне свято люди мужньої професії, ті, хто обрав своїм покликанням важку, проте почесну справу, хто вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя.
Нині всі рятувальники України підпорядковуються Державній службі з надзвичайних ситуацій, яка забезпечує реалізацію державної політики у сферах цивільного захисту, захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідацію надзвичайних ситуацій, рятувальну справу, гасіння пожеж, пожежну та техногенну безпеки, діяльність аварійно-рятувальних служб, а також профілактику травматизму невиробничого характеру. Представники ДСНС протистоять пожежам і повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам грунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям. Вони врятують утопаючого, знешкодять небезпечний вибуховий пристрій, локалізують вогонь і знімуть з високого дерева переляканого кота. 
Безмежна вдячність від усіх  – це найвища оцінка їх благородної праці. 
 
З нагоди професійного свята 17 вересня 2018 року в Томашпільському районному секторі УДСНС України у Вінницькій області відбулися урочисті заходи. Працівників і ветеранів  служби цивільного захисту району  з професійним святом вітали заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Калась, голова Томашпільської об'єднаної територіальної громади Валерій Немировський. 
Керівники району побажали усім  міцного здоров’я та успіхів, висловили щиру подяку за  їхню самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди та  відзначили кращих працівників Томашпільського РС УДСНС України у Вінницькій області Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Нехай кожен день вашого життя, шановні рятівники, буде світлим, сонячним і дарує радість життєвих перемог!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини