Спортивні новини району

Закінчився ІІІ тур районної спартакіади держустанов, який проводився із настільного тенісу шахів та шашок.
В змаганнях із настільного тенісу неперевершеним був виступ Артура Теплого працівника АК «Зелена долина», який виграв в усіх суперників і посів І місце, на ІІ місці Обертун Євген, ІІІ у Сичука Володимира – представників райвідділку міліції.
У змаганнях з шахів І місце поділили  три спортсмени, які набрали однакову кількість очок, це Володимир Павловський – викладач Комаргородського ліцею, Павло Барчишен  та Василь Поштар, які представляли управління сільського господарства.
В змаганнях із шашок І місце посів Павло Барчишин, ІІ місце Євген Обертун, ІІІ Артур Теплий.
В змаганнях із волейболу І місце посіла команда райвідділу міліції, ІІ управління сільського господарства, ІІІ команда райдержадміністрації.
У змаганнях із міні-футболу І місце у команди Томашпільської ЗОШ, ІІ в команди управління сільського господарства, ІІІ - АК «Зелена долина»
За підсумками участі команд в 5 видах спорту районної спартакіади держустанов в комплексному заліку І місце посіла команда управління сільського господарства, на ІІ місці команда райвідділу внутрішніх справ, ІІІ місце в команди АК «Зелена долина».
 
* * *
На обласних зональних змаганнях із волейболу серед чоловічих команд, який проводився в м. Крижопіль серед сільських територіальних громад, команда с. Високе виборола І місце та здобула право участі у фінальних змаганнях серед найсильніших команд сільських територіальних громад області готував та представляв команду на змагання депутат Верховної Ради Спориш І.Д. 
Начальник відділу з питань фізичної культури і спорту РДА Григорій Слободян
 
 
 
 
Всі новини