В.Коровій акцентував увагу на необхідності посилення роз’яснювальної роботи серед населення

Очільник регіону Валерій Коровій 6 квітня провів робочу нараду з керівниками департаментів та управлінь ОДА, торкнувшись актуальних питань життєдіяльності області.
 
Голова облдержадміністрації, зокрема, акцентував увагу на необхідності посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо спрощеного механізму нарахування житлових субсидій, аби люди були максимально поінформовані про нову систему призначення державної підтримки.
 
Зупинився керівник Вінниччини і на питанні проведення восени поточного року виборів до місцевих рад, спростувавши розмови щодо можливого їх перенесення. «В Конституції України чітко визначено, що вибори відбуваються в останній тиждень каденції діючої ради. Цей термін припадає на жовтень 2015 року. Тож вибори до місцевих органів самоврядування – обласної ради, районних, міських, сільських та селищних рад - будуть проведені. Це Конституційне рішення. І наше з вами завдання – зробити все для того, щоб ці вибори були чесними та прозорими. Маємо продемонструвати, що Вінниччина – європейська область», - підкреслив Валерій Коровій
 
У ході наради були також обговорені питання проходження посівної кампанії, проведення ремонтних робіт на автошляхах області, перспективи подальшої діяльності залізничних лікарень та можливі варіанти укомплектування медичним обладнанням хірургічного корпусу обласної лікарні ім. М. Пирогова.
Всі новини